دانشگاه شهید مدنی آذربایجان

بخشنامه گام آغازین فرآیند ارزیابی عملکرد کارکنان دوره 1402 - هدف گذاری

فرآیند ارزشیابی همکاران دانشگاه در سال 1402 - هدف گذاری

ارزیابی شوندگان

1- تمام نیروها باید با استفاده از کلمه کاربری و رمز عبور خود، به سامانه erp به آدرس https://erp.tvu.ac.ir مراجعه و در صورت نداشتن کاربری و رمز عبور به مدیران اداری مرکز خود مراجعه نمایند .

2- ارزیابی عملکرد کارکنان بر اساس دانشکده/ آموزشکده و به صورت ساختار زیر خواهد بود :
        ارزیابی کننده در دانشکده/آموزشکده : معاون یا معاونین دانشکده/ آموزشکده و تأیید کننده : رئیس دانشکده/ آموزشکده می باشد.
        در صورتی که دانشکده/آموزشکده معاون نداشته باشد و یا آن پست بلاتصدی باشد، ارزیابی کننده و تأیید کننده : رئیس دانشکده/ آموزشکده می باشد.

3-با توجه به ساختار و اهداف اعلام شده، ارزیابی شوندگان درگام اول می بایست طی مذاکره با ارزیابیکننده، اهداف توافق شده را با مراجعه:
پیشخوان ← پیشخوان آرشیو ← آرشیو اهداف شخصی← انتخاب دوره  ارزیابی (1402) ← اضافه نمودن اهداف در علامت + بین 3 تا 5 هدف را ثبت نمایند .

ارزیابی کنندگان

4- بعد از ثبت اهداف توسط ارزیابی شوندگان، ارزیابی کنندگان در این مرحله از طریق وارد شدن به کارتابل erp خود با مراجعه به:
پیشخوان ← پیشخوان آرشیو ← آرشیو اهداف کلی ← انتخاب دوره ارزیابی ← وارد کردن نام پرسنل در آیکن پرسنل نسبت به مشاهده و ویرایش احتمالی اهداف و انتظارات خود از ارزیابی شوندگان اقدام نمایند.

5- اهداف و انتظارات ثبت شده به منزله همان شاخص های اختصاصی شغلی می باشد که با شروع ارزیابی عملکرد کارکنان، توسط ارزیابی کنندگان مورد بازبینی و ثبت نمره قرار خواهد گرفت .

اطلاعیه ها

درخواست معرفی بیمه شخص ثالث کارکنان

درخواست معرفی بیمه شخص ثالث و بدنه
1403/05/22